Fotoshoot op IJburg

De foto’s van het huis van Sonja kregen een mooie plek in het tijdschrift Libelle. Sonja heeft ontzettend veel gevoel voor styling en mooie spullen zodat Barbara en ik graag bij haar langs gingen voor een shoot. Het openingsbeeld is een foto van de zorgvuldig gestylde zithoek.


De jackpot in Haarlem

De jackpot, zo omschrijven Carla en Wijnand hun rijksmonument in de binnenstad van Haarlem. Want in de oase van licht en rust is de reuring altijd dichtbij. 

Binnen mijn veilige smaak probeer ik het spannend te maken door robuuste en elegante lijnen, vintage vondsten, design en Ikea te mixen”.

De oude details van het rijksmonument zoals de hoge ramen en glas-in-lood maken het huis erg bijzonder.

Tekst en styling: Barbara Natzijl


Wat ben je aan het doen?

Voor Flow magazine fotografeer ik voor de rubriek “Wat ben je aan het doen?” mensen met een bijzonder verhaal. Dit keer ging ik langs bij Jeanine de Groot. Samen met haar varken poseerde Jeanine voor de camera.


Schat zoeken in Zaandam – vtwonen

Pien en Florian wonen samen met hun dochtertje Bobbie in een eeuwenoud pand in Zaandam. Ze werden verliefd op het huis vanwege het karakter en de verhalen die erbij horen. Het is een vrijstaand huis met aan alle kanten veel licht door de hoge ramen. Beiden delen een passie voor het verzamelen van vintage vondsten. Zo hebben ze al heel wat schatten in huis weten te halen.

Tekst en styling: Barbara Natzijl


Hier werk ik – Frites uit Zuyd

Voor de rubriek “Hier werk ik” in magazine vtwonen ging ik op bezoek bij de fabriek “Frites uit Zuyd” in Zaandam. Toen ik binnenkwam viel het mooie fabriekspand meteen op: het pand is licht en hoog. Daarnaast heeft het pand een industriĆ«le vintage look; een belangrijk ingrediĆ«nt voor mooie foto’s. Ik ben natuurlijk niet weggegaan zonder de frites te proeven; aanrader. Een aantal foto’s van deze shoot is te zien in mijn portfolio